FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
21 now
January 31, 2017 | 4:22 PM | 0 comments

Assalamualaikum semua. Sihat? Dah lama tak post blog. Banyak dah suka duka tersirat di hati. Tapi bagi umur yang semakin tua. Kita mungkin dah terbiasa dengan apa pun yang telah berlaku.

I'm 21 years old now
Final year in Graphic Design
Muadzam Shah Polytecnic
Make it prefect,
to be real.
Okay.

Its my identity right now. Nampak perbezaan diri aku dulu dengan yang sekarang. Rupanya aku selalu mengadu kat blog HAHA. Sekarang aku banyak meluangkan masa dengan diri sendiri. Mungkin character orang seni ni untuk perhatikan orang sekeliling. Maybe tak juga. HUHU

Its a lot things changing. Many things I've learn.

Aku nampak macam banyak yang perlu baiki dengan blog Patrick Star ni. Dan aku rasa banyak yang aku nak buat memandangkan aku dak-dak design hahaha. Its okay. Aku buat pelan-pelan. 

Love?

I rather be alone. Banyak lagi aku nak buat. Kepada crush? hahhaa. Takpe la. hehe ;'D

Friends?

Kawan yang kat poli ni banyak mengajar aku tentang kehidupan tapi tak bermakna kawan masa sekolah aku dulu tak mengajar aku. Diorang lebih bersama aku dan mereka memberi tahu tentang kekurangan kau. Its okay still ada lagi orang nak bagitahu. :) Walau itu menyakitkan tetapi itulah yang akan membantu kita nanti. Trust me okay. 

From 21 years now, I will treat you to survive. To be better you are. Mungkin kau jatuh disebabkan kawan? Kawan yang dia kenal kita tetapi judge life kita? Aku nak bagitahu. Kau patut bangun sekarang. Bangun. Kau seorang tak bermakna kau lemah. Sedangkan hero dalam cerita dia berseorangan. Yeah. Belajar terima. And you will go it slowly. To catch you future. So, Love what you do. 


Older Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna