FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Lawatan ke Unisel! :)
April 21, 2013 | 12:59 AM | 0 comments

Pada hari Jumaat yang lepas, sekolah aku mengadakan lawatan ke Unisel, Shah Alam. Tujuan kami ke sana untuk mencari idea untuk membuat showcase nanti. Cikgu Ju dan Cikgu Ain yang menjadi guru penasihat kami. *asal skema je ayat ni -.-* Seramai 38 pelajar termasuk tingkatan 4 sekali. Well, keluarga merah. semua orang kata cantik xD Alhamdullilah, aku dapat merasakan ikatan silaturahim bersama form 4 terjalin. Rupanya diorang tersangatlah awesome :) Pensyarah diorang pun okay, lagi experts. Terima kasih dengan nasihat-nasihat yang diberikan oleh beliau.

Orang tu pernah pergi Italy, pakai kereta Ferrari -.-

Tempat pertama yang kami tuju.




My junior. Elyana :)

My Teacher :)


Tempat kedua. Kami melawat ke tempat Dewan Pro-Causelor, dewan itu menunjukkan hasil kerja-kerja mereka.

Ehhh? Hahahahha xD




Then, terjumpa Kak Shida. Dia belajar kat sini :)


Masa ni nak dekat balik :)

With junior :D


Time to say goodbye~~~

Bila dah sampai Puchong, kiteorang singgah kedai makan. Dan ini, muka riang selepas makan --"

Ini pun. Hahaha. Okay, just this.

Cikgu, nak pergi lawatan lagi boleh? :/ 


Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna