FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Secret
March 10, 2012 | 11:56 PM | 0 comments
I admit I like to chat with you. I admit I always wondered about you. I admit that I love you. Tapikan awak? Awak dah tak macam dulu. Seperti dahulu yang saya kenal. Awak berubah, awak lain sangat. Kalau awak marahkan saya. Say it. Saya tahu awak banyak bersabar dengan saya. Kalau ye, saya mintak maaf. Ini nak layan pun macam taknak je. Sedih awak. Hati ni terasa. Terasa dengan ayat-ayat awak. Maaf lagi sekali kalau saya tunjuk perasaan dekat awak. Saya nak awak tahu bukan awak je yang tengah marah. Saya pun marahkan awak sebab awak buat macam ni. Mana awak yang lembut saya kenal? Mana? Saya nak yang itu. Okay, saya mengaku bila awak tak message saya, saya rindukan awak. Nak tahu? Saya terharu sangat bila terbangun dari tidur dan awak kata awak rindukan saya :') Macam nak lompat-lompat atas katil tahu? *over* Tapi sekarang, kalau boleh saya taknak ganggu awak lagi. Sekali lagi maaf saya paksa awak tidur awal dan biarkan message awak yang tidak dibalas. Percayalah awak takkan sakit hati bila tidak message dengan saya lagi :') Saya putus asa.

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna