FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Aktiviti petang ~
March 17, 2012 | 9:53 PM | 0 comments
Sepanjang cuti sekolah ni duduk rumah. Tak pergi mana-mana. Membuta dekat rumah. Kerja sekolah pun malas nak buat. Kalau keluarkan pun tengok je. Aku pun taktahu apa kena dengan aku -..- Senang cerita cuti ni biasa-biasa je. HAHA, kesiankan? xD Anyway, aku hangout pun biasa-biasa. Takda yang menarik. Sambut birthday Fyra pun biasa je. Takpelah weh. Janji ada orang bagi hadiah kan? :) bersyukur apa yang ada. Okay, cerita pasal cuti ni terlupa pula nak cerita pasal gambar dekat atas ni x)
Petang tadi aku, nini, ain and atika pergi jogging dekat taman tasik wawasan. Saja sesekali keluar dengan member. Lepas rindu juga akhirnya :D Tu pun, jogging tadi gila penat. Errr, aku dah gemukk -.-
Bila tengok gambar ni lama-lama rasa nak tergelak pula xD

Kadang-kadang memang susah nak ajak diorang bergambar ni. Hehhe.

Ini Ninie. Klon saya. Eh bukan. Adik saya :D

Dia pun ikut. Adik kepada Ain sofea.

Dia malu-malu macam kakak dia, Atika. Tapi aku lupa nama budak ni. Comel kan diorang? :3


Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna