FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
I'm down
February 20, 2012 | 8:11 PM | 0 comments
Kadang-kadang orang tegur kita dengan suara lembut pun boleh terasa kan? Kalau cakap kasar-kasar pun lagilah. Rasa nak menangis tak henti-henti. Beginilah kawan aku ni Zarifah. Nak kata rapat pun boleh tahan. Bukan rapat dah, adik beradik pun ada. Tadi traning pun macam bodoh kan? Even kita dah lama dah traning. Masa kita main game pun entah pape kan? Aku faham perasaan kau Zarifah. Pedulikanlah apa orang kata. Aku pernah alami situasi kau, lagi teruk daripada kau. Masa kita main dekat Bukit Jalil pun takda 'teamwork' langsung. Semua frust je. Kata inilah itulah. Macam mana nak menang kan? Walaupun kita tahu kelemahan dekat situ pun memang susah nak ubah. Sebabnya sudah terbiasa kan? Aku tak tahu apa yang aku merepek pasal kau. Tapi hari ni aku rasa, macam hari "terasa sedunia". Masa game pun aku penat nak naik, adik Putri sound aku 'naiklah'. Serious weh bapak aa memang pedas hidup. Memanglah orang kata star star star. Tapi sebenarnya aku ni lembik sangat. Mungkin korang rasa aku ni "okaylah" masa aku main. Tapi dengan sebenar-sebenarnya aku takut kalau aku hampakan korang. I'm sorry, masa open dekat UKM pun aku masih teragak-agak. So sorry.

 -This verse is not sulk but discharges-

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna