FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Goodbye My Besties :')
January 8, 2012 | 5:42 PM | 0 comments
Nurul Syafiqah Binti Razali :) She is my best friend. Satu geng lah katakan. Dia sweet, pendiam, relax, cool hah tu lah dia. Ingat lagi kan, time form 1 sampai form 3. Kita selalu gila-gila kan? Lagi-lagi time form 2. Dengan Anis bising lagi, dengan Fyra membebel lagi. Main tolak-tolak lah. Farah tergelincir dekat taman atas masa hari jumaat lepas tu kita gelak-gelak lah. Apa lah, gila lah, sewel lah.  Banyak kan sweet memories kita semua? Esok dia dah takda dah. Dia dah pindah sekolah. Dekat Sepang. I gonna miss her. Ramai kan nak pindah ni? Sampai budak melayu form 4 pun semakin pupus :P Ecehh, tipu. Takdelah, tapi adalah sikit-sikit. Okay Dear, Sayang jaga diri elok kay? Don't play-play :P Belajar rajin-rajin. Dekat bawah ni gambar dia. Dia dengan adik kesayangan dia. Comel kan? Well, tengoklah kawan dia macam mana :P

Goodluck di sekolah baru nanti :*

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna