FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Last day :)
November 10, 2011 | 3:03 PM | 0 comments
Wahh, dah habis sekolah xD Sukanya! Hari ni boleh relax-relax dekat rumah. Jyeahh x) Tersangatlah rindu kerana sudah lama tidak jumpa. Mana taknya, memonteng jea kerja. Dan bila mereka di depan mata aku. Apa lagi? Peluklah. *Alamak kantoi lesbian, eeeaeaea taktaktak, saja jea tulis :P Alala last day tu, lepaklah sama-sama, mencekik dan menelan makanan sama-sama, gelak kuat sama-sama, haih macam-macamlah. hihihihi.



Heeee, comel-comel jea diorang ni xD Gambar di atas tu aku. Sebenarnya kan? Aku tak suka pakai baju sukan masa sekolah. Sebab? Heeee, aku akan nampak selekeh, gemok? dan tak berapa selesa lah -.- *poyo jea -..-

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna