FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
I'm back :)
November 25, 2011 | 9:56 PM | 0 comments
Aku dah balik! Balik mana? Balik Puchong lah ;) Wahhh, rindu dekat pokok bunga, dekat comel, Kak yong, Abang, waaaa xD Papa Mama pulak pergi Terengganu, mungkin mereka sudah selamat sampai ke destinasi tersebut. Hehehhe, tak contact diorang pun. Okayy, sekarang ni nak cerita pasal kerja. Nak sharing ni. Pagi aku kerja ni, perhhhh ramai bai. Tak cukup tangan. Orang pun dah lama tunggu -.- Serious masa tu aku nak menangis dah. Nasib ada kawan Kak Anim tolong. Ringan sikit beban aku ni. Terima kasih abang :) Kalau baca post ni pun bagus juga :P *kidding Mula-mula memanglah kaku sikit. Buat salah pun pernah. Haih, pedasssss. Redha jelah kan? Semua pernah buat salah. Dahh dah nak pujuk diri sendiri konon. Bila dah balik ni, rindu pulak dekat akak-akak dekat sana. Hehehhee, riuh-rendah jea xD Korang terbaik Sister ;) Hahhaha, okayy lah. Nak lupakan semua yang berlaku pada hari ini :) Bye.

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna