FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Keluar sebentar :D
October 21, 2011 | 10:44 PM | 0 comments
Tadi aku tengok wayang, dengan budak sebelah aku ni hah. Nama dia Redzlan :) Hahha, Nampak je pendek kan? Sebenarnya dia ni tinggi aku berapa cm je. HAHA, kejam gila aku ni :P Joke lah weh. Tu lah dulu aku ejet dia 'ketot'. Tengok-tengok tahun ni dia tinggi dari aku. Best juga tadi keluar dengan Sedara dia and kawan sedara dia :D Okay ketua kelas, terima kasih kerana belanja budak pendek ni - - *bak kata kau lah

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna