FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Yes Babe! ;D
September 2, 2011 | 6:25 PM | 0 comments
Yeah! Thanks Papa sebab belikan. hehhee. Sayang Papa. kikiki. Aku akan belajar bersungguh-sungguh! Insyaallah :) Hehhee, mahu tak gembira! By the way, aku malu sangat-sangat. -.- Aku on phone kat kedai tu juga. Sekali, Amir Hamzah call. Aku tekan 'aceppt'. Dah letak dekat telinga dah. Sekali phone tu BUNYI lagi. HUAAA, gila malu aku dekat situ. Adalah Mamat usik aku 'hoki team' *pakai baju hoki time tu -.- Perhhh, nasib mangkuk tu tak perasan. Huhh, nasib nasib nasib. Tapi, Alhamdullillah. Beli juga phone ni. Minat memang minat. Heee, Tuhan makbulkan doa aku. :)

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna