FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
I'm sorry
August 23, 2011 | 11:28 PM | 0 comments
Korang, sorry kalau sejak kebelakangan ni aku diam, sombong dengan korang, korang panggil-panggil aku buat tak reti. Aku rasa baik aku sebatang kara je kan kat klass? Yelah, korang mana nak layan aku. Bukan aku rasa, jelous, dengki, mengumpat korang dan bukan juga aku TERASA. Angin aku tak baik. Tak tentu. Aku memang nak baik-baik dengan korang semua. Tapi, kau tahukan? Aku suka tengok orang bahagia dari aku. Biar aku merana dalam bilik darjah tu! Pejam celik raya nak dekat dah. Esok pulak, kita ada exam math. Berharap korang taklah pandang hina dengan aku. Bukan nak bajet pandai dengan korang. Tak pernah aku rasa yang aku ni pandai. Sebab aku rasa aku banyak kehilangan. Tapi aku terus terang aku memang sayang classmate aku. Sikit pun aku tak benci. Hakikatnya, aku sayang weh! Maybe pendapat korang aku ni member tak guna, mengadu dekat blog. Hati manusia kan? Kalau boleh semua nak luahkan. Tapi aku tak macam tu. Takde perasaan kan korang kata? Sebenarnya, saya memang begitu.

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna