FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Once again -.-
June 27, 2011 | 3:19 PM | 0 comments
Mase dulu kite selalu wtw kan? Gelak same-same. Taip "<3" niehh same-same. Sejak mule turhh, kite selalu chatting-chatting. Memang best laa wtw dengan awak. Mase first time, kite gaduh. Awak terus taknak layan saya :( Nak tahu kenape saya taip macam turhh? Sebab saya jeles tengok awak wtw dengan die. Mane tak bengangnye die add awak, die yang lebih. Terus terang saya tak suka kalau kawan rampas kawan. Tapi yang kesiannye awak :( Saya marah awak macam turhh je. Tanpa katakan sebab. Yerr, saya niehh memang keras kepala suka hati je buat macam turhh. Saya tak pikir perasaan orang.

Semalam pulak, saya chatting kat IM dengan awak. Awak sakit sebab jatuh dari s***e. Saya pun kesiankan awak. Awak cakap macam malas nak pergi sekolah. Saya pun katalah :" esok kiteorang cuti :)" Awak pun tanye kenape cuti? ~ tadi ade Sukan Tahunan :D Lepas turhh, awak kata untung lah semua turhh. Saya pun senyum jea. Mase saya nak chatting dengan awak lagi.. Awak taip ~awak saya nak out. Cepatnye awak out? Dalam hati saya sedihh :( Awak macam tak nak je chat dengan saya. Banyak lagi saya nak cerita pengalaman pengambaran saya kat sekolah tadi! Awak pulak nak out. Okayy, saya tak kisah. Tapi, saya cuma nak bagitahu awak yang saya nampak pelangi :'( Nak tahu kenape saya nak cerita kat awak? Sebab saya teringatkan awak. Entah macam mana saya boleh teringat kat awak. Lepas turh, last awak chatting dengan saya, awak taip ~buat lagi macam turhh kan? Saya tak tahu nak kata ape lagi. Saya cuma sedih je. Lepas turhh, saya terus off.

Sekali lagi saya buat awak macam turhh. Yerr, saya tahu takde gunanye kalau saya buat blog pasal niehh. Tapi, saya mahu luahkan kat sini. Kalau awak rasa nak remove saya sebagai kawan. Remove laa. Saya tak kisah. Sebab saya tahu saya salah. Saya minta maaf. :((

Di pagi hari ada pelangi :D *mase aku tangkap niehh,
semua orang pandang pelik dengan aku. ~kenapa tangkap gambar?
RUPANYA ada pelangi :D
Baru semua orang perasan. Jarang niehh pagi-pagi ada pelangi :)
Walau apa punn, aku suka sangat Ciptaan Tuhan ni :')

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna