FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
8.4.2011
April 8, 2011 | 9:44 PM | 0 comments
Pagi-pagi datang sekolah.. hhmm, haprakk! Disebabkan aku tak datang latihan rumah sukan. Aku kena denda hari satu tapak perhimpunan 3 round! Aku pun tak tahu kenape aku suke sangat nak lari satu tapak perhimpunan turh. Sampainye mase cikgu suruh kiteorang lari, kiteoranglahh paling cepat! Tengok hebatkan? Tengoklah orang. (bangge diri pulak!) Yelahh mase aku lari aku tak pernah berhenti. Dah biaselahh katekan. Papepon, thanks Cikgu Sarah :). Aku balik je kelas. Haiihh, satu kelas tengok aku. Diorang pikir aku penat! Diorang siap cakap lagi "penat Sya? kesian die." ggrr, whatever!

Time aku balik sekolah! Hmm, saat nieh aku tak berape suke sangat bercerita! Sebabnye.. aku gaduh dengan budak cine kat bawah tangge gate B! Tak kirelah Cibai ke, Sohai ke, Mahai ke. Semua petik! Lantak kau lahh. Nak kutuk, kutuklah. Aku malas nak gaduh. Aku daa banyak dosa. Aku takut! Dahlah hari nieh Ustazah bagi tengok video. Jangan salah paham yee. Video itu bersirikan k e i n s a f a n! Nak menangis pun ade. Tapi aku coverlah. Bile aku tengok-tengok balik aku seorang jea yang menangis. Tambahan pulee, hehe. Budak lelaki semua pandang belakang. Tengok-tengok siape yang menangis. Isshh, batak jea. hhmmm!

Balik sekolah aku janji dengan Anis pergi IOI teman die beli beg sekolah. Balik je kat rumah, bersiap, and terus pergi IOI. Sebelum turh, mase aku jalan dengan adek aku. Cikgu Ridzuan on the way nak balik rumah die. Soo, terserempaklahh. Cikgu niehh, acar-acar pulak nak langgar-langgar kiteorang! Heheh, sampai sudaa IOI. Ape lagi buat kerja gile lahh gelak kuat-kuat, lepak, tangkap gambar. hehehe. Sorry guys, disebabkan aku tension sekarang nieh, aku tak dapat nak upload gambar! Penat! Nak change profile picture kat facebook susah. Dah bape kali aku buat. Tak menjadi-jadi. Dah penat bertaip. I want to say goodbye. -..-

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna