FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Hoki! (part 2)
March 6, 2011 | 7:31 PM | 0 comments
Semalam kiteorang pergi stadium kat KL. Itu semua khas untuk pemain hoki! hehe. Memang pun. xD Mase turhh kiteorang nak lawan dengan sekolah Puchong Kirara kot, kat seksyen 18. Aku tak pastilah. Berite baik, aku dapat mean! Suke-suke! hahaha. ;D Okay, okay. Stop, stop. Tapi berite kurang baek nieh, akhirnye kiteorang kalah. Diorang terel mean. Cikgu pernah kate yang diorang nieh dari sekolah rendah diorang daa mean! Waa, memang betul-betul laa kiteorang kena belasah. hehehe. Tapi, mase aku tengah mean memang ade jatuh laa. Yang malu turhh diorang daa menang 3:0! Isshh, hampehh!! buat malu je! -..-

And next day, Sunday. Kiteorang pergi lagi. Ini traning pulak. Penat memang penat. Tapi yang best turh, mase air pancut turhh nak basahkan padang, kiteorang nieh boleh lagi mandi kat situ! Habis kiteorang basah kuyup! hahahhaaa xD Best! Macam mandi hujan! Itulah kenangan kat padang and maen air bersame kawan-kawan yang tercinte! Time nak balek pulak, susun barang-barang semue. Lepas turhh, kiteorang nak tunggu bas turhh. Kiteorang tangkap gambar kejap. Nieh gambarnye.


and

Niehh laa, kenangan gambar kat stadium! Dari kiri, Aku, Syafiqah, Wahida, Zarifah and Fyra.

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna