FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Hari nieh 10.3.2011
March 10, 2011 | 8:27 PM | 0 comments
Hari nieh aku tak tahu laa kenape gile sikit! Mule-mule datang sekolah rase macam malas! Tapi disebabkan aku nieh baik, aku datang jugak tau! :p Yang aku rase malu sikit kat sekolah turh. Aku nak ambik buku komik ' lawak kampus' dari Zarifah. Tibe-tibe Brandon langgar tangan aku! Bile aku panggil-panggil die, die buat bodoh jee! Haaaiisshh! --" Buat malu! Then, terus je balik sekolah. Aku mandi, makan and.. alah tak ingat! == Dan berite terbaik nieh, aku jalan kaki pergi sekolah! See? baik kan? :D Nasib baik mase aku nak datang turh cikgu semua tak lari lagi. Waa, tunggu aku rupenye. hehehee :D Daa cukup untuk aku barangan!

Tension juga mase aku nak tranning tadi --" nak buat driple pun susah! siot jee aku nieh. Turh aa aku nieh degil tak nak dengar cakap cikgu! Kan kena pamping! Hehehe. Tapi! banyak-banyak buat driple nieh, aku mampu buat u turn sahaja! Tak pe laa, atleast aku dapat buat. Cikgu pun daa cakap kat budak-budak lain yang aku daa dapat buat, korang bile lagi! aayyaakk. Malu saya! hhmmm. Sekali training laa sampai dapat kemahiran turh. Dan P. Sarah pun balik, tinggal Cikgu Ridzuan yang ajar. Bile die yang ajar.. semua orang tak fokus langsung! Aku lagi laa. Mood tak baik sangat aku pergi cari pasal dengan nini. hehehe. Nini pun ape lagi die pun ikot je laa. hahahaa. Mase Cikgu Ridzuan ajar memang mencabar gile kesabaran die! Aku laa bising sane, bising sini. Manelah cikgu tak marah! Cikgu Ridzuan daa tak sabar daa. Then, die terus perli-perli aku! Perrhh, keperlian anda terselah bile semua budak dengar perbualan Cikgu!! ;)

Bile nak start game turh, Cikgu perasan aku nieh senyap je dari tadi. So aku just be cool. chill laa beb :) Hah! bile cite pasal nieh, memang pecah perut! Mean macam ayam!! Bola ade kat sane! Sepuluh orang kat sane! Bola kat sini! Sepuluh orang kat sini!! Wow, serious aku macam nak bagi kaki je time turh. hahaha. Aku tak ikut macam diorang eh! Then, Cikgu suruh budak lelaki masuk pulak! Wow!! Memang lawaklah sampai pening kepala diorang! hahhaa, Terkejar-kejar! Ade satu lagi, mase aku main kan? kan? hmmm, tak pe lahh. Privacy. Malu laa! Nieh pasal maruah!

Mase nak angkat bakul turh, sakit baii tangan! Bakul turhh macam tak de die punye pemegang! Lagi-lagi si Faizal main-main lepas, tertolak aku! Bakul punye 'tajam ' (I don't know how too explain laa --") turh, terhiris laa tangan aku! Sakit memang sakit, aku terus basuh tangan. Tapi sekarang tangan aku daa baik daa. Hehe. Begitulaa cerite aku pada hari ini --

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna