FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Bengang !
February 10, 2011 | 10:25 PM | 0 comments
Mase form 1 , kau mengutuk aku , hine aku , benci aku and FUCK aku ! Sekarang nieh pulak , kau tibe-tibe nak berbaik dengan aku ! Kau pikir senang laa nak mintak maaf dengan aku ? Semalam , kau daa rampas Fiera dari aku . Hari nieh , kau pulak nak lepak dengan die ?! SUCKER ! Tak malu ke hah nak rampas member orang ??! Member kau kan ade , kenape tak blah pergi kat member kau ?? Kenape ?? Rase bosan , malas , bengang atau marah diorang ? Wow !!

Sekurang-kurangnye kalau aku kawan dengan member kau , aku tak rampas pun member kau ! Kalau kau nak lepak jugaa laa dengan diorang . Tak pe laa , teruskan usaha kau untuk menghasut diorang ! Aku boleh pergi tempat lain . Aku nak tengok bertape hebatnye kau !!

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna