FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Birthday Papa :)
January 31, 2011 | 11:46 AM | 0 comments
Pada 27 haribulan 1 ialah Birthday Papa . Dan ia pun sudaa lepas . hehe . Memang best laa hari turh . Lagi-lagi kat sekolah ade jalinan kasih Tahun Baru Cine . Kurang sikit laa buku nak bawak hari turh . Then , kat dalam kelas memang bosan . time di situ aku malas nak cerite . Okayy ! time balek sekolah . Budak sekolah semua terime limau yang masam . hehe . Nevermind laa , janji makanan . Aku tak makan pun . Kat rumah baru makan nak makan . Padahal , tak makan pun :p

Dan aku masih menunggu kehadiran mama . Tapi , sebelum turh . Aku ternampak kau . Kau hadirnye padangan dimata aku . Tak sangke doa aku meminta untuk berjumpe dengan kau dimakbulkan , Asyraf :') . Terharu sungguh . Aku panggil kau , kau tersengih-sengih kat situ . Ape yang lawaknye ? haaiisshh . Bile aku tanye kau "macam mane bolehh kat sini ?" Kau kate " saje jee . Jalan-jalan kat sini . " Didalam hati aku berkate : Dapat juga aku jumpe kau buat kali terakhir . :) Tapi cara kau layan aku macam nak tak nak je . Hhmm , rase sedih pun ade . Tapi tak pe , aku sedar sape aku . Kau daa ade awek yang laen . Bile aku daa bagitahu kau , yang kau datang sini nak jumpe die . Kau terkejut . Mesti kau pelik kan sape bagitahu aku dan macam mane aku boleh tahu ? Hhhmm , tak perlu laa cakap pasal turhh lagi . Dan mase turhh jugaa aku melepaskan rindu turhh kat kau . Thanks you God ! :)

Tapi hari nieh , aku buka account facebook aku . Aku ternampak yang si die yang menulis status "single !" Apekah maksudnye turh ? Aku sebagai Ex kau pun tumpang berase sedih . Kenape ? Takkan laa aku daa tahu yang kau couple dengan die , kau clash ? Oohhh . Aku tengok jugaa status budak turhh kat facebook . Gaye die seperti biase . hhhmmm . --" Daa daa laa turhh . Malas sudaa aku mahu berfikir ! hehe . Okayy , kite bersambung pade malamnye pulak ! Malam yang celebret birthday papa :) . Dapat makan pizza and cake oreo ! waa . Sebabnye . 2 kali aku tambah . hehe . btw , ini gambar cake turh .




Hehe , mase makan hari turhh memang ho liao laa ! sampai kenyang . Hehe , tak pasal-pasal bertambah chubby laa aku --" .

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna