FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
MALAS !!
December 6, 2010 | 2:04 AM | 0 comments
Hari niehh , ade orang cari pasal dengan Sya . Die cakap dengan Alif pulak turhh ! Sape laa yang tak bengang . Budak turh daa Form 1 , boleh laa lagi kate orang masuk TANAH !! Sekali turhh Sya menyirap , Sya mintak laa tolong kat Ain , Adek Sya n Fiera . Diorang tolong makikan sekali . Yang paling terok sekali Fiera maki laa . Ayat die turhh memang terhebat ! Sayang kau Fiera . ;) Lepas turh , Budak turhh tulis kat status die in facebook . Die kate " Asal nak maki aku kat msj ?? Asal tak maki datang umah je teros ?? ~ sengal " IISSHHH , mase tengah bace ponn Sya rase nak maki je budak turh . Turh pun maki kat masej .

Tak berani maki kat wall . Sebabnye Sya tak kenal die sangat tak pon , die keras kepale !! Entah ape salah Sya kat die . Tibe - tibe nak maki orang !!! Kepade sesape yang add die !!! Sile remove die !!! Name die " Hamizah Aziz " !!! She is Fakerr !!!!

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna