FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Perasaan ..
November 5, 2010 | 7:57 PM | 0 comments
Pagi tadi bangun lambat . Nasib baek Mama tak bising . heheh . Then , petang tadi juga Mama kate kate Isteri Alang Kecik meninggal . Sedekahkan Al-fatihah kepadanya . Walaupun Sya tak ingat sangat Segi rupenye . Tapi Sya rase sedih sangat .

Entah mengape Sya tibe-tibe nak single je . Entah lahh , sebab suda biase . Mengapakah berperasaan begitu ?? Tapi , Sya ade cerite perasaan nieh kat Adekk Sya . Die kate " mule-mule memang kite berperasaan macam tu . Tapi , pada hari yang esok luse tulat tungging !! Kau jugaa yang merane !! " Bile pikir-pikir balik memang betul jugaa .

Sya pon rase sedih juga bile kekasih kite ditinggalkan . Rase kesian pun ade .. Tapi tak pelah , mungkin perasaan tu tidak hadir lagi di dalam hati kite . heheh !! Asal jiwang sangat kau nieh Sya ?? heheh . Lastly yang Sya mahu taip . Sayang don't worry okayy ?? Saye tak nak tinggalkan you !! I sayang you !! Kepada Si Die .

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna