FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Last day Sekolah !!
November 13, 2010 | 11:33 AM | 0 comments
Hari jumaat , Sya datang sekolah . maknenye turh last day Sya datang sekolah . Kebetulan sekolah ade buat jamuan . So tak rugi kiteorang datang . Asalnye hari Isnin last day sekolah . Malas pulak nak datang sekolah . heheh . First Sya pergi sekolah , lepak kat taman dekat-dekat sekolah turh . Maklumlah malas nak masuk awal . Sya lepak kat taman pon sebab tunggu member yang tersayang . Lalaa , diorang boleh lagi mean buaiyan kat taman turh . hahhaha . Macam budak-budak . Bile Ain dengan Amir pon keluar dari FC . Kiteorang pon terus pergi ke sekolah . Mase masuk sekolah turh . Tibe-tibe , semua pelajar kat sekolah nyanyi lagu negaraku , lagu sekolah , and lagu negeri Selangor . Lepas turh , CIkgu Inu pun tanye kenape datang lambat . So , kiteorang pun buatlah alasan sendiri . Padahal kiteorang lepak . Saje cari nahas masuk lambat . heheh . Then , kat dalam kelas Cikgu bagi makan . Kiteorang makan makanan semuanye kuih-muih je . hehehe . Ade jugaklah rase jelez sebab ade kelas turh semuanye makan sedap-sedap .

Lepas makan , Sya nak mean uno dengan Lan semua . Sekali turh , Izat tak kasi . grr . Geram tengok . kedekut giler . Bile dah bosan tahap gaban . Sya dengan Farah pun mean lah uno dengan budak cine . Nasib baeklah diorang turh baek sikit . Time rehat turh , Nizam nak cari Sya . Sya macam malas nak jumpe die . Then , Farah kate tak payah !! Sya pun jalan je lah . Sekali die memekak je nak jumpe . Then , terpakse lah jumpe die . Die nak jumpe pun sebab nak tanye kat Sya pasal mintak clash . Nampaknye Fiera dah bagitahu die . Tapi yang Sya tak puas hati turh . Tibe-tibe name Acap pulak yang sebut . Mase turh , dah naek sikit panas baran Sya . gggrr . Ape lah salah aku ?? bengang giler time turh . Sekali Sya tak puas hati dengan die . Sya sakitkan hati die . Mau cite ka ?? tak perh lahh .. panjang sangat turh .. Setelah berlalu semua tu . Ringan sikit kepala orang . heheh .

Lepas rehat pulak , Farah kate kat Sya yang ade sportcheck ? haaiihh , saje je nak buat orang mengelabah . Terutama si Farah , dahlahh bawa enset n mp3 . Kan susah nak jage due-due . hehhe . Then , ade lagi satu mase sebelum balik sekolah . Barulah Lan ajak mean uno bersame diorang . Sya pun terharu sangat . Sebab dapat mean dengan diorang . Bile tengah mean turh , Sya dapat rase yang ini kali terakhir untuk kite same kelas pada tahun nieh . Ialah tahun depan PMR .. Sya ade jugak rase takot . Tapi tahun depan kenalah belajar rajin-rajin and tak boleh malas-malas . Sesape yang bace blog nieh , nak ucapkan Selamat bercuti . heheh . Local .

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna