FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Hangout ,,
November 6, 2010 | 11:39 PM | 0 comments
Hari ini , Sya dan Adek Sya kena bangun awal sikit . Sebab mahu hangout dengan member-member Form 4 dan form 2 tahun nieh . Namenye Arif , Izzul , Farah dan Fiera . Berjam-jam Sya tunggu Arif dengan Izzul . Akhirnye !! Nampak jugak batang hidungnye . Ialah manelah tak marah diorang tu bersiap lambat . Mandi berjam-jam . Macam perempuan . hehheh . Puas hati bile Fiera marah Arif . Padan muke !! Bersiap lambat lagi . Tak lame tu , kite pon sampai juga kat Sunway Pyramid . First tempat yang kite jejak ialah Mcdonal . Sya , Fiera and Adek pun lapar . Sekali Arif belanje makan . hahha . Dapat juga pau duit die . Jahatnye Sya nieh . Okayy , kite tumpulkan pada tajuk kite . heeheh . Mase nak tunggu Arif dan Izzul beli makanan kiteorang sempat lagi tangkap gambar . Maklumlah tak tahu nak buat ape .

Mase makan tu , Fiera selalu buat lawak . Nak bahan Arif lah katekan . Kate die makan comotlah , makanan bersepahlah , macam-macam lagi lah !! Yang Sya suke bile tengok Izzul gelak . Selame nieh die lepak dengan Sya . Die tak pernah senyum atau gelak , maknenye ini 'first time' . Tak lame tu , Farah pun sampai . Lepas Farah sampai kiteorang pun jalan-jalanlah satu Sunway . Then tak lame tu , kiteorang pun berpecah . Nak buat hal sendirilah katekan . Tension bile Sya dengan Farah kena gorat !!!!! BENCI !!!! ><"" Diorang tu dahlah muke macam INDON !!!! Lepas tu , nak kejar-kejar orang !!!! BODOH !!!! PERGI MAM lah !!!! Yang Sya marah tu sebab diorang tu sempat lagi nak rakam . Pikir orang nieh ape ?? PATUNG ?? Okayy lah Sya . Kau tak payah layan orang idon turh . Lastly , Sya dapat tahu yang Farah nieh pergi salah tempat . Patutlah . ==" Then , dah lame kat Sunway kiteorang pun baliklah . Penat juga jalan-jalan kat Sunway nieh . Adalah besar tempatnye . Baju hijau tu Arif and Baju hitam tu Izzul . hahah . Sempat juga tankap gambar diorang . Jangan marah .

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna