FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
18 Nov 2010 ^^
November 17, 2010 | 11:51 PM | 0 comments
Hari nieh Sya pergi hang dengan member-member di Sunway . Hehheheh , berbagai-bagai telatah yang ade hari niehh . Heheheh , bukan semua . Satu je . hahahah . Tujuan kite datang sane sebab ade orang nak belanje tngok wayang . Kiteorang nak tengok cerite ' Let Me In ' . So rezeki ade , tak boleh ditolakk . hahahah . Setelah beli tiket wayang , kiteorang punn pergi Mcd . Laparlah katekan .

Time nak makan turh tak bolehh belahh . Selalu nak mengate orang . Contohnye ?? Makan bersepahlahh , makan comotlahh , minum dulu sebelum makan punn salah and sebagainye lahh . Fiera and Fuad lah yang banyak mulot mase makan Mcd turhh . Lagi yang tak bolehh belahh turh suare Fiera and Fuad makin lame makin pelahan !!! ~ kuat sebenarnye . Abihh semua orang pandang . Kalau korang ade kat situ punn mesti malu giler .

Paling yang tak boleh belahh turh . Fuad bagi telephone die kat Fiera . Paham-paham je lahh bile Fiera dapat telephone turhh . Die check gambar dalam turhh , bile Fuad mintak balek hak milik kekal die turh . Fiera tak bagi . Sekali bile Fuad terjerit !! Satu Mcd pandang tempat kiteorang . Ya Allah malunye aku !! Bile nampak je semua manusia pandang , kiteorang terus belahh . Mase turh Sya menahan malu je time turh .

Lepas turh , kiteorang masuk wayang . Korang nak tahu tak ? Sebenarnye , cerite turh 18 ke atas . Sya nak tengok cerite turhh . Sya masuk je lahh . Saat yang berdebarkan ... jeng jeng jeng !! dapat masuk . hehehhehe . Buat ala ala macam orang dewase . hehehe . Agak bodoh juga care macam turh . Tapi nak buat macam mane kan ? duit !! Orang sanggup buat ape-ape punn demi duit . betul ?? kalau salah .. harap maaf . :D Mase nak balek turh . Sempat lagi tangap gambar . hehehe . Sorry yea kepade pembace blog semua . Gambar susah nak masuk kan . Tengok kat facebook yea . ;)


Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna