FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Jalan-jalan !! :)
October 2, 2010 | 11:13 PM | 0 comments
Pada hari ini , kiteorang semua pergi ke Rumah Farah sebab ade open house . Sebelum pergi rumah Farah , Sya , Fiera n Nini tunggu member-member semua kat bus stop IoI . Lepas dah nampak je diorang ape lagi , tangkap gambarlah . Heheh , mase tu tunggu bus . Orang yang lalu-lalang tu cam bengang je . Anyway , Sorry yea !! :(
Mase nak pergi rumah Farah tu memang jauh . Kat Batu 14 . Itu pun tempat sekolah lame . SJK(C) Han Ming . Memang penatlah mase kiteorang nak jalan pergi rumah die . Setiap kali jalan je , mesti ade anjing tengah bising . GGrrr , tension betul . Hahah . Tak lame pun , sampai sudaa . memang banyaklah makanan kat rumah Farah . Semuanye ade makanan kegemarannye sendiri . Pizza ada , Ayam KFC ada , Mi ada , Nasi ada n macam-macam lagi . Memang makan kenyang-kenyanglah time tu . Huh , Syok habis !! haha .

Time nih lah tangkap gambar kat jejantas . Kesian orang yang lalu-lalang. :( And nih jugak nak tunggu bas mari .

Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna