FOLLOW? | DASHBOARD?
Patrick Star.
Open house Fyka ..
September 18, 2010 | 12:27 AM | 0 comments
First , nak datang umah Fyka memang lawak lah . Mase on the way pergi rumah Fyka , dengar macam kene kejar dengan anjing . Padahal , anjing tu kat dalam rumah die . Heheh , nasib aarr .

Tak lame tu , dah sampai dah . Ramai jugak member-member dijemput . Yang tak boleh blah tu , budak-budak form 2 (lelaki) . Tergedik-gedik nak masuk . Kena jemput depan pagar baru nak masuk . Heheh , macam lah diorang tu VIP . Hhhmmm , salah seorang budak-budak form 2 . Die x-couple Saye . Hhhmm , bile ternampak saje Die tibe-tibe Saye terkaku buat seketika . Agak susah juga nak hilangkan rase kaku ni . Bile diorang makan , diorang duduk je kat dapur senyap-senyap . Yang tu yang lawak tu .

Lepas diorang makan , Fyka bagi je duit raye terus diorang balik . Hehhe , lawak betul . Macam tak pernah jumpe perempuan . Hahah .
Lepas Open House Fyka , kiteorang pergi lepak kat taman . Sempat lagi Tangkap . hahha .
Mule dari kiri . Ciqa , Sya , Ain n Fyka .

Labels:


Older Post | Newer Post

Tagboard




Credit



Basecode by : Jaja
Re-edit by : Athira Zaidi
Background by : Husna